iskam da popitam ima li razlika mejdu radiatorite dwata wodniq i za klimatika na alfa 156 2.0 litra i 1.8 litra ,za6toto iskam da si kupq 2ra upotreba , ne nowi, 2 radiatora ama ima samo ot 1.8 alfa a moqta e 2.0? ta ,dali 6te e wyjmojno da stanat 4astitite ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
alfa 156 2.0 99godina ????
Collapse
X
-
Re: alfa 156 2.0 99godina ????
Първоначално публикувано от gruberiskam da popitam ima li razlika mejdu radiatorite dwata wodniq i za klimatika na alfa 156 2.0 litra i 1.8 litra ,za6toto iskam da si kupq 2ra upotreba , ne nowi, 2 radiatora ama ima samo ot 1.8 alfa a moqta e 2.0? ta ,dali 6te e wyjmojno da stanat 4astitite ?
che turcite i ciganite i spored men sa na edin hal
a tova che ti iadesh halva poveche ot dopustimoto
ne triabva da te pritesniava
http://www.alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?t=1067Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
-
халвата...
да халвата е сладка и по големи и в по малки количества , но за моята ко4ина (алфата)имам предвид съм дал достатъчно пари за сега, 4е да и от делям о6те пари за нови радиатори и там другите части отдолу след като е леко катострофирала ,така 4е ти 6том си мисли6 4е може6 да отделя6 всеки път пари за нови 4асти след акот не6то се с4упи по колата ,аз предпо4итам да си там тия пари за не6то друго по полезно отколкото за ко4ината ми ...за6тоот искам просто да си я карам нормално да ми вър6и работата..а не да съм маняк и да се кефя на себе си колко кинти съм потро6ил по колата и само там да ми отиват доходите които не са 4ак толкова големи....така че 6те си похапвам халва о6те и се надявам някой да ми даде нормален отговор на нормален въпрос..
Comment
-
винаги тук ще получиш "нормален" отговор
на въпросите си, стига те да са зададени коректно
и според правилата на форума
аз мисля че ако ползваш търсачката ще намериш
по-лесно отговор
поздрави и без лоши чувства
беше само майтап с лека забележкаAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Re: alfa 156 2.0 99godina ????
Първоначално публикувано от gruberiskam da popitam ima li razlika mejdu radiatorite dwata wodniq i za klimatika na alfa 156 2.0 litra i 1.8 litra ,za6toto iskam da si kupq 2ra upotreba , ne nowi, 2 radiatora ama ima samo ot 1.8 alfa a moqta e 2.0? ta ,dali 6te e wyjmojno da stanat 4astitite ?sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Според мен не е препоръчително да се слага радиатор 2 употреба, защото не се знае какви отлагания и накип има в него и от това може колата да ти грее лятото също така може някое парченце боклук да се отлепи от тръбичките и да прецака термостата. Не считай моето мнение за меродавно, нека и колегите да споделят....Успех!
Comment
-
Ней нормалнто нещо е преди да го монтира стария радиатор да го промие хубаво и да го провери за течове, след като това с енаправи няма страшноsigpic
=== 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 ===
If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Comment
-
И аз мисля, че радиаторите са същите ...
Но, колега, позволи ми една забележка -
Една АЛФА, колкото и зле да изглежда, НЕ Е кочина.
Нека прояваваме малко уважение и респект към марката, нейното славно минало и традиции. В този форум сме се събрали, поне така мисля, хора за които Alfa Romeo не е просто един автомобил. Alfa Romeo е стил, начин на живот, кредо.
За радиаторите - може да пробваш от Застава, все ще станат някак си;
За 4 и 6 - пробвай с "ч" и "ш";
За халвата - халвата и аз я обичам
Comment
-
Re: халвата...
Първоначално публикувано от gruber...но за моята ко4ина (алфата)... отколкото за ко4ината ми ...
Имам чувство че си объркал марката....да не питаш за Голф ???
Comment
-
Re: халвата...
Първоначално публикувано от troubleПървоначално публикувано от gruber...но за моята ко4ина (алфата)... отколкото за ко4ината ми ...
Имам чувство че си объркал марката....да не питаш за Голф ???Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
Nov 4len na ALFA-156
Аз съм нов в клуба, но сам се запалил страшно по Алфа 156 2.4 JTD.
Кой какво ще ме посъветва, дали да я копувам?
КОЛЕГА ПИШИ НА КИРЛИЦА - ВСЯКО СЛЕДВАЩО МНЕНИЕ, КОЕТО НЕ Е НА КИРЛИЦА ЩЕ БЪДЕ ТРИТО БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕZdraveite
Comment
-
Добре дошъл и успех в намирането на читава 156-ца. Както и другите колеги ще ти кажат, та така и аз като тях: като начало пиши на кирилица и ползвай търсачката - много е полезна. За 2.4 има изписани тонове материал, да ти падне шапката ризбийш ли. А общо взето, ако попаднеш на читав "екземпляр" 156 2.4 ще си много доволен.
Comment
Comment